Idėjos fotosesijoms

Batai, bateliai, batukai…

arba kokia avalynę pasirinkti fotosesijai ?

Susitikimo metu su klientais visada aptariame labai svarbu klausimą: kaip pasiruošti fotosesijai? Nesvarbu ar tai vestuvinė, šeimos, krikštynų, išleistuvių ar asmeninė fotosesija, vienas dalykas visada yra labai svarbus. Tai Jūsų… avalynė. Taip, ne šukuosena, makiažas ar apranga, o būtent bateliai, su kuriais busite tuo metu.

Fotosesija tai ne tik fotografo darbas, bet ir Jūsų

Taip, fotografas fotografuoja ir daro tai tikrai labai gerai, bet norint „gerai“ padaryti „dar geriau“ pasiimkite su savimi…patogią avalynę 😊 taip, taip … na, nebent pasiruošėte visą laiką sėdėti ar stovėti vienoje vietoje. 

Fotosesijos metu reikės daug judėti (atsisėsti, atsistoti, atsigulti ir vėl atsistoti, o kartais ir pabėgioti arba pasivaikščioti). Jeigu visą tai darysite su naujais aukštakulniais (o jų kasdien nenešiojate) labai greitai pavargsite ir tik galvosite: „Kada gi pasibaigs šios kankynės…“.

Iškart noriu parašyti ir apie vyrus, kurie nusiperka naują batų porą vestuvėms. 😊 Pasivaikščiokite su ja kelias savaites iki tos nuostabios dienos, tuomet ir kojų nepritrinsite, ir nuotaika bus gera 😊 Taip pat patarčiau nusipirkti specialią priemonę, kuri ištempia batus – tikrai bus patogiau vaikščioti ir nešioti savo brangiąją ant rankų 😊

Jau girdžiu, kaip kai kurios iš Jūsų sako: „Ant nuotraukų bus matyt, kad aš su „kedais““, „ Aš ir taip kiekviena diena vaikštau su aukštakulniais“, „Tokia svarbia man diena noriu atrodyti tobulai“ ir pan.
Suprantu, bet patikėkite (buvau ir prieš ir už objektyvo) pozuoti yra sunkus darbas. Ypač vestuvių dieną, kai norisi daug gražių nuotraukų skirtingose vietose.

Išeitis yra 

3 idėjos

Visų pirma, tikrai ne visose nuotraukose matysis su kokiais bateliais esate (kartais netgi busite basomis kojomis).

Antra, rinkoje galite rasti daugybę pasiūlymų patogių batelių ir papuoštų sportbačių, su kuriais bus tikrai malonu ir patogu vaikščioti.

Trečia, tai idėja Jūsų nuotraukoms: pasiimkite su savimi pvz. tokius pačius „conversus“ (jaunikis+jaunoji, šeima, visos panelės ir t.t.) Busite su ilga suknele? Super! Pakelkite sijoną iki kelių ir nusifotografuokite 😊

P.S. Turite klausimų/pasiūlymų – rašykite – pabendrausime 😊
O jeigu turite nuotraukų su patogia avalyne – kelkite į komentarus 😊
Gražios Jums šventės 😊

You may also like...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.